A67 urenlang dicht na ernstig ongeval

A67 urenlang dicht na ernstig ongeval

Geplaatst op 4 april 2023, om 10:25 uur

ASTEN – Op dinsdagochtend is de A67 van Venlo naar Eindhoven afgesloten vanwege een ernstig ongeluk dat heeft plaatsgevonden bij Asten. Bij het ongeval waren een auto en twee vrachtwagens betrokken en de automobilist is gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. Het is waarschijnlijk dat de snelweg pas in de loop van de middag weer vrijgegeven wordt.

Het ongeluk gebeurde rond kwart voor negen. De automobilist zat bekneld en moest door de hulpdiensten worden bevrijd. De brandweer heeft een deel van de auto opengeknipt om het slachtoffer te kunnen bevrijden. Het slachtoffer was aanspreekbaar en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Om de hulpdiensten veilig te laten werken en onderzoek te doen naar de oorzaak, is besloten om de weg volledig af te sluiten vanaf Asten. Verkeer dat van Venlo richting Eindhoven wil rijden, wordt aangeraden om te rijden via Maastricht over de A73 en de A2.

Foto’s: Harrie Gijseels