Kind uit water gehaald en gereanimeerd

Kind uit water gehaald en gereanimeerd

Geplaatst op 3 april 2023, om 11:50 uur

HUIZEN – Maandagochtend is er bij de Slotplaats in Huizen een kind uit het water gehaald. Het kind moest gereanimeerd worden door de hulpdiensten, dat meldt NHnieuws. Het is nog niet bekend hoe het nu met het kind gaat.

Om 11:30 werden de hulpdiensten opgeroepen voor het incident. Naar verluidt betreft het een peuter van de nabijgelegen peuterspeelzaal. Omstanders hebben gezien dat het kind door een vrouw en twee agenten uit de sloot is gehaald. Naast het kind werd ook een ander persoon geholpen door de ambulancedienst.

Duikers van de brandweer hebben de sloot onderzocht en hebben geen andere personen gevonden. Op dit moment zijn het droneteam van de politie, recherche en Forensische Opsporing aanwezig op de locatie.