Politie onderzoekt overlijden van paar weken oude baby

Politie onderzoekt overlijden van paar weken oude baby

Geplaatst op 1 april 2023, om 15:08 uur

BREDA – Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) van de politie stelt een nader onderzoek in naar aanleiding van een mogelijk verdacht overlijden van een baby.

Het gaat om een baby van zeven weken, een jongetje, die vrijdag is overleden in een ziekenhuis in Rotterdam. De omstandigheden rond de mogelijke oorzaak van overlijden zijn zodanig dat in overleg met de Officier van Justitie een uitgebreid rechercheonderzoek is gestart. In het kader van dat onderzoek is zaterdag door Forensische Opsporing in een woning aan de Vestkant in Breda naar sporen gezocht.

Politie en Openbaar Ministerie benadrukken dat alle scenario’s nog open staan en dat het in deze fase van het onderzoek helemaal niet zeker is dat het gaat om een misdrijf. ‘Er kan ook sprake kan zijn van een natuurlijk overlijden of een noodlottig ongeval’, aldus de politie.

Foto’s: Perry Roovers

facebook