Politie houdt twee verdachten aan in onderzoek naar mishandeling

Politie houdt twee verdachten aan in onderzoek naar mishandeling

Geplaatst op 1 april 2023, om 15:40 uur

RILLAND – De politie heeft zaterdagochtend twee inwoners (39 & 55) van Rilland aangehouden.

De mannen worden ervan verdacht in een pand aan de Hoofdweg een 42-jarige man uit Rilland te hebben mishandeld. Dat gebeurde in de nacht van vrijdag 24 op zaterdag 25 maart 2023. Het slachtoffer moest in het ziekenhuis aan zijn verwondingen worden behandeld.

De politie stelde direct na het incident een onderzoek in. Politieagenten spraken onder andere met getuigen om de toedracht van het incident te achterhalen. Dit onderzoek leidde naar de twee verdachten. Ze zijn zaterdagochtend aangehouden en voor nader onderzoek en verhoor in de cel gezet.