Opnieuw aanhoudingen voor rellen oud en nieuw

Opnieuw aanhoudingen voor rellen oud en nieuw

Geplaatst op 31 maart 2023, om 17:20 uur

‘S-GRAVENDEEL – De politie heeft vrijdag acht mannen aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij rellen in ‘s-Gravendeel tijdens de jaarwisseling. Dat meldt de politie vrijdag. Agenten werden die nacht door een groep van dertig mensen ingesloten en bekogeld met vuurwerk. Bij ingrijpen door De Mobiele Eenheid raakte een agent lichtgewond.

De mannen van tussen de 19 en 31 jaar oud komen uit de omgeving van Den Haag en Rotterdam. Volgens de politie zouden zij deel uitmaken van de harde kern van Feyenoord.

De mannen worden verdacht van openlijke geweldpleging, poging tot zware mishandeling en poging tot doodslag. In januari en eerder in maart werden ook al verdachten aangehouden. Een daarvan zit nog vast.