Man komt om het leven in ijzergieterij

Man komt om het leven in ijzergieterij

Geplaatst op 31 maart 2023, om 15:29 uur

DOETINCHEM – Op vrijdagochtend heeft zich een bedrijfsongeval voorgedaan bij ijzergieterij Vulcanus in het Gelderse Doetinchem, waarbij een medewerker om het leven is gekomen nadat hij bekneld raakte.

Het ongeval vond plaats voor 6.00 uur en de hulpdiensten werden gealarmeerd. Meerdere ambulances, politie en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De exacte toedracht van het ongeval en waartussen de persoon bekneld zat, is nog niet bekend.

Een woordvoerder van de Arbeidsinspectie heeft laten weten aan De Gelderlander dat er geen verdere details over het ongeval worden gedeeld, uit respect voor de familie van het slachtoffer.

De Arbeidsinspectie doet nu onderzoek naar het bedrijfsongeval.