Chauffeur vuilniswagen wordt onwel, botst tegen auto en rijdt boom omver

Chauffeur vuilniswagen wordt onwel, botst tegen auto en rijdt boom omver

Geplaatst op 31 maart 2023, om 14:21 uur

WIJK EN AALBURG – Op vrijdagmiddag 12.15 uur heeft er een ongeluk plaatsgevonden aan de Berenhoeksestraat in Wijk en Aalburg (Noord-Brabant). Een vuilniswagen botste tegen een geparkeerde auto en reed daarbij ook een boom uit de grond. De oorzaak van het ongeluk was dat de chauffeur onwel werd.

Direct na het ongeluk kwamen de politie en een ambulance ter plaatse. De chauffeur van de vuilniswagen werd nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De schade is fors. Zowel de vuilniswagen als de geparkeerde auto hebben flinke schade opgelopen. Daarnaast heeft de vuilniswagen ook nog een boom uit de grond gereden. Ook de berm en tuin hebben schade opgelopen.

Foto’s FPMB

facebook