FOTO&VIDEO UPDATE: Dode bij aanrijding tussen vrachtwagen en personenauto

FOTO&VIDEO UPDATE: Dode bij aanrijding tussen vrachtwagen en personenauto

Geplaatst op 29 maart 2023, om 18:01 uur

LIEVELDE Op de Provinciale weg N18 ter hoogte van Lievelde heeft woensdagmiddag een ernstig ongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een vrachtwagen. De automobilist kwam bij het ongeluk om het leven.

Rond 16:30 uur kwam de melding van het ongeluk binnen bij de meldkamer. Volgens een getuige heeft de auto in een flauwe bocht een andere auto ingehaald en is toen tegen een vrachtwagen gebotst. Hulpdiensten rukten met meerdere eenheden uit, maar konden niets meer betekenen en de automobilist kwam om het leven.

Na het ongeluk werd de weg in beide richtingen afgesloten voor verkeer. Volgens Rijkswaterstaatverkeersinformatie moeten reizigers rekening houden met extra reistijd en een omleiding. De weg is tot zeker 20.30 uur dicht.

Foto’s: Roland Heitink / Persbureau Heitink