Man opgepakt in verband met dode vrouw

Man opgepakt in verband met dode vrouw

Geplaatst op 28 maart 2023, om 10:57 uur

RHENEN/APELDOORN – Een 52-jarige man uit het Noord-Hollandse Uithoorn is dinsdagochtend opgepakt in een woning in Rhenen (Utrecht), vanwege zijn mogelijke betrokkenheid bij de moord of doodslag op een vrouw uit Apeldoorn. De 45-jarige vrouw werd donderdag dood gevonden in de berm van een weg in Wenum-Wiesel, een dorp bij Apeldoorn. Wat de relatie is tussen de man en de vrouw is nog niet bekend.

De politie heeft de woning in Rhenen doorzocht. Dat gebeurde eerder ook in de woning van de vrouw in Apeldoorn.

Aanvankelijk wist de politie niet wie de dode vrouw was. Daarom werd vrijdag een foto van haar verspreid. Daarop is te zien dat de vrouw veel rode en blauwe plekken in haar gezicht had. Ook had zij volgens de politie mogelijk een cosmetische ingreep ondergaan. Het tonen van de foto leidde nog dezelfde dag tot identificatie van de Apeldoornse.