Man (68) vermist na wandeling vanaf recreatiepark

Man (68) vermist na wandeling vanaf recreatiepark

Geplaatst op 28 maart 2023, om 09:18 uur

MIDLAREN – De politie is momenteel op zoek naar een 68-jarige man genaamd Jonathan Sheldrick, die sinds zondagochtend 11.00 uur vermist is. Sheldrick is voor het laatst gezien op Landal recreatiepark de Bloemert, gelegen in Midlaren (Drenthe). Mogelijk is hij lopend vertrokken in een onbekende richting.

De politie heeft een beschrijving van de man vrijgegeven om het publiek te helpen bij het opsporen van hem. Hij is te herkennen aan zijn grijze haar en draagt een opvallende oranje jas, bordeaux kleurige trui, grijze broek en bruine bergschoenen.

Zijn familie en vrienden maken zich grote zorgen om hem en hebben de hulp van het publiek ingeroepen om hem te vinden.

De politie heeft een zoektocht gestart en roept iedereen op om contact op te nemen als ze Sheldrick hebben gezien of als ze informatie hebben over zijn mogelijke verblijfplaats.