Man vast voor doodsteken 69 jarige

Man vast voor doodsteken 69 jarige

Geplaatst op 27 maart 2023, om 12:30 uur

HOORN – Een 42-jarige man uit Alkmaar is vorige week opgepakt omdat hij verdacht wordt van het doden van een 69-jarige man uit Hoorn in Noord-Holland. Dat bevestigt de politie na berichtgeving van NH Nieuws. Beide mannen zouden elkaar kennen.

De politie kreeg in de nacht van woensdag op donderdag een melding van een steekpartij in een woning op het Westfriese Hof in Hoorn-Noord. Daar troffen agenten het zwaargewonde slachtoffer aan. De man is vrijdag in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden, meldt de politie.

De verdachte zit volgens de politie in beperkingen en mag alleen contact hebben met zijn advocaat. Hij wordt maandag voorgeleid. De aanleiding van de steekpartij wordt nog onderzocht.