Vrouw zwaargewond nadat ze in een bocht tegen een boom rijdt

Vrouw zwaargewond nadat ze in een bocht tegen een boom rijdt

Geplaatst op 25 maart 2023, om 09:58 uur

SLOOTDORP – Op zaterdag rond kwart voor negen heeft er op de Nieuwesluizerweg in Slootdorp een auto-ongeluk plaatsgevonden. Een automobiliste reed met hoge snelheid tegen een boom aan. De aanrijding gebeurde bij een bocht, waarbij ze de controle over het stuur verloor en uit de bocht vloog. Vervolgens raakte ze de berm en kwam uiteindelijk tegen een boom tot stilstand.

De hulpdiensten, waaronder de brandweer en ambulancepersoneel, waren snel ter plaatse. De bestuurster van de auto is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Volgens een getuige was ze zwaargewond en verkeerde ze in kritieke toestand.

Er zaten geen andere personen in de auto ten tijde van het ongeval. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend en zal verder worden onderzocht door de politie.

Foto’s: Inter Visual Studio