FOTO UPDATE: Dode aangetroffen in uitgebrande auto midden in het bos

FOTO UPDATE: Dode aangetroffen in uitgebrande auto midden in het bos

Geplaatst op 25 maart 2023, om 11:46 uur

OISTERWIJK – Op zaterdagochtend rond 11.00 uur werd er een ontdekking gedaan op de Lage Lotsedijk in Oisterwijk. Een uitgebrande auto werd midden in het bos aangetroffen met daarin een overleden persoon.

De hulpdiensten zijn ter plaatse gekomen en de politie heeft direct een plaats delict ingericht om een grondig onderzoek uit te voeren naar de oorzaak van de brand en de identiteit van de persoon.

De politie heeft aangegeven dat ze momenteel nog weinig informatie hebben over de oorzaak van de brand en de identiteit van de persoon. Het onderzoek is nog in volle gang en zal naar verwachting nodige tijd in beslag nemen.

Foto: Toby de Kort