Aanhouding nadat man vanaf balkon schiet op woning

Aanhouding nadat man vanaf balkon schiet op woning

Geplaatst op 24 maart 2023, om 19:53 uur

EINDHOVEN – Vrijdag aan het einde van de middag heeft een man vanaf zijn balkon op de Beverloweg in Eindhoven geschoten op de woning aan de overkant van de straat, meldt de politie op Twitter. Deze is later aangehouden.

Even voor 18:00 uur kwam de melding van een schietincident binnen bij de meldkamer. Hierop rukten de politie met meerdere eenheden met spoed uit. Ter plekke werden kogelinslagen aangetroffen nadat een man vanaf zijn balkon op de woning aan de overkant van de straat had geschoten. Het arrestatieteam kwam ter plekke en viel de woning binnen, maar er werd niemand aangetroffen.

Op de locatie wordt sporenonderzoek verricht en worden getuigen gehoord om de aanleiding en toedracht van het incident te achterhalen. Niet veel later heeft de politie een man aangehouden die ervan verdacht schoten gelost te hebben op een woonhuis vanaf een balkon.

Forensische onderzoek
Na het incident is de Forensische Opsporing (FO) van de politie een onderzoek gestart bij de woning die is beschoten.

Dat gebeurde in een andere flat, een stukje verderop in de stad aan de Gerretsonlaan.

Foto’s & Video: Emergency Response Photographer