Man neergestoken op straat, dader(s) gevlucht

Man neergestoken op straat, dader(s) gevlucht

Geplaatst op 21 maart 2023, om 22:31 uur

AMSTERDAM – Op de Ochtenhof in Amsterdam is dinsdagavond een man op straat neergestoken.

Omstreeks 21:40 uur kreeg de meldkamer een melding van een steekpartij, ter plaatse gekomen agenten en ambulancepersoneel troffen op straat een slachtoffer aan. De man is door het ambulancepersoneel aanspreekbaar maar met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Onduidelijk is of het om één dader of meerdere gaat.

In de buurt wordt door de politie onderzoek gedaan. Zij hebben daarvoor een gedeelte van de hof afgezet met linten. De politie vraagt getuigen die iets hebben gezien of gehoord óf die meer weten van het incident om zich te melden.

Foto’s: Michel van Bergen