Hulpdiensten rukken massaal uit voor verwarde man in woning

Hulpdiensten rukken massaal uit voor verwarde man in woning

Geplaatst op 20 maart 2023, om 16:25 uur

MIDDELBURG-ZUID – Het arrestatieteam heeft maandagmiddag een verward persoon aangehouden in een woning aan de Stadhouderslaan in Middelburg-Zuid. Daarbij raakte de persoon gewond.

De hulpdiensten, waaronder diverse politiewagens, de brandweer en ambulancemedewerkers, verzamelden zich in de straat. Ook kwam het Quick Response Team van de brandweer ter plekke. Volgens de politiewoordvoerder rukten de hulpdiensten zo massaal uit omdat niet duidelijk was wat de persoon zou doen. ”Het kon zijn dat de persoon het huis in brand zou steken, of zijn huis zou laten ontploffen.

Arrestatie
Uit voorzorg werd de omgeving van de woning afgezet met linten en probeerden de hulpdiensten de situatie onder controle te krijgen. Uiteindelijk viel het arrestatieteam rond 14:30 uur de woning binnen en werd een man aangehouden. De man liep verwondingen op en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s ter illustratie