Auto breekt in stukken na crash tegen boom, bestuurder (41) overleden

Auto breekt in stukken na crash tegen boom, bestuurder (41) overleden

Geplaatst op 18 maart 2023, om 06:31 uur

ZEVENBERGSCHEN HOEK – Op N285 tussen Made en Zevenbergschen Hoek (Noord-Brabant) heeft vrijdagavond een ernstig ongeval plaats gevonden. Een 41-jarige automobilist kwam om het leven nadat hij de macht over het stuur verloor en drie bomen ramde.

Rond 22.30 uur meldt een getuige bij de meldkamer dat hij brokstukken van een auto ziet liggen. Ook ziet deze getuige het lichaam van een man bij de brokstukken liggen. Toegesnelde hulpdiensten stellen direct vast dat de man inderdaad is overleden. Uit het ingestelde politieonderzoek blijkt dat de auto vermoedelijk in de berm is geraakt, waarna de bestuurder de macht over het stuur is verloren. Hij raakte enkele bomen en is bij een van deze klappen waarschijnlijk uit de auto geslingerd. De auto is uiteindelijk in verschillende brokstukken over het wegdek en tegen een boom beland.

Hulpdiensten zijn enkele uren bezig geweest met het onderzoek en het opruimen van de ravage. Voor de getuigen is slachtofferhulp ingeschakeld.

Foto’s: Jeroen Stuve