Vrouw (84) overleden na ongeluk met e-bike

Vrouw (84) overleden na ongeluk met e-bike

Geplaatst op 17 maart 2023, om 17:48 uur

NIJMEGEN – De 84-jarige vrouw die dinsdagmiddag zwaargewond raakte doordat ze met haar e-bike in botsing kwam met een auto op de Scheidingsweg in Nijmegen is aan haar verwondingen overleden. Dat meldt de politie vandaag.

Omstreeks 17:10 uur werden de hulpdiensten waaronder een traumahelikopter opgeroepen. Een auto is in frontale botsing gekomen met een fietsster, een oudere vrouw op een e-bike. De vrouw kwam vanaf de Witteweg en wilde de weg oversteken richting de Schutterspad maar werd geramd door een auto. De klap was zodanig hard dat het slachtoffer enkele meters over de weg vloog. Een ter plaatse gekomen trauma arts heeft de vrouw met het ambulancepersoneel met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, waarna ze later overleed aan haar verwondingen. De bestuurster van de auto is niet gewond geraakt.

De politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeluk.

Foto: Waldie Rutten / Persbureau Heitink