Zwaargewonde bij aanrijding door tram: slachtoffer enkele meters meegesleurd

Zwaargewonde bij aanrijding door tram: slachtoffer enkele meters meegesleurd

Geplaatst op 17 maart 2023, om 09:37 uur

AMSTELVEEN – Een voetganger is in de nacht van donderdag op vrijdag zwaargewond geraakt bij een aanrijding door een tram aan de Beneluxbaan in Amstelveen. Het slachtoffer zou meters zijn meegesleurd, meldt NH Nieuws.

Het ongeluk gebeurde rond 00:20 uur bij de halte Zonnestein. Ter plekke werd een persoon door onbekende oorzaak door een tram aangereden. Getuigen melden aan NH dat het slachtoffer werd aangereden en enkele meters werd meegesleurd door de tram.

De hulpdiensten kwamen ter plekke om zich te ontfermen over het gewonde slachtoffer, waarna deze met onbekende verwondingen is overgebracht naar het ziekenhuis.