Twee naastgelegen woningen beschoten in twee nachten

Twee naastgelegen woningen beschoten in twee nachten

Geplaatst op 16 maart 2023, om 17:29 uur

TERNEUZEN – De politie doet onderzoek nadat in de nacht van woensdag op donderdag rond 00.35 uur opnieuw een woning aan de Schelpenlaan werd beschoten. Daarbij raakte niemand gewond.

De woning en een auto raakte wel beschadigd. Er werd direct onderzoek gedaan waarbij ook een speurhond is ingezet. Ook wordt er nog gekeken naar camerabeelden in de omgeving en is er met getuigen gesproken. Een nacht eerder, van dinsdag op woensdag, werd een naastgelegen woning beschoten. De recherche onderzoekt of beide beschietingen met elkaar verband houden.

Hebt u informatie over de beschieting
De politie onderzoekt de beschieting en roept getuigen op zich te melden. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Of u belt anoniem via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000).