Tieners in april voor rechter voor doden snackbareigenaar

Tieners in april voor rechter voor doden snackbareigenaar

Geplaatst op 14 maart 2023, om 15:46 uur

DEN HAAG – De drie tieners die in januari zijn opgepakt voor het doodsteken van een Haagse snackbareigenaar, moeten 20 april voor het eerst voor de rechter verschijnen. Ze blijven tot die tijd in de cel, meldt het Openbaar Ministerie. De drie worden verdacht van doodslag en openlijke geweldpleging.

Het gaat vanwege de leeftijd van de verdachten om een besloten zitting. De rechtbank in Den Haag zal de zaak nog niet inhoudelijk behandelen.

De steekpartij was eind januari rond 21.00 uur op de Doctor H.E. van Geldererf in het stadsdeel Loosduinen. In de nacht die volgde, hield de politie drie minderjarige verdachten aan. Het gaat om twee meisjes van 15 jaar en een 17-jarige jongen. Ze worden ook verdacht van het slaan en het schoppen van het slachtoffer (39) en zijn vrouw.

Door: ANP