Etalage ingeramd en onderbroeken gejat bij winkel

Etalage ingeramd en onderbroeken gejat bij winkel

Geplaatst op 14 maart 2023, om 08:43 uur

ALKMAAR – De politie kreeg dinsdagochtend een melding van een ramkraak op een kledingwinkel in het centrum van Alkmaar. Even na vier uur werd de bodystyle winkel aan de Laat gekraakt, hierbij zou een raam zijn ingeslagen.

De kraker heeft hierbij enkele onderbroeken buitgemaakt waarna hij er snel vandoor ging. De politie heeft in de omgeving naar de dader gezocht, maar deze is vooralsnog niet aangetroffen. In de winkel heeft de politie enkele sporen veilig gesteld en meegenomen voor onderzoek.

De aangeslagen eigenaresse is erg aangeslagen van de kraak. De schade aan haar winkel is tientallen malen groter dan de waarde van de paar gestolen onderbroeken.

Foto’s: Michel van Bergen