Verwarde vrouw dreigt woning op te blazen

Verwarde vrouw dreigt woning op te blazen

Geplaatst op 13 maart 2023, om 15:52 uur

HAARLEM – In een woning aan de Dr. Schaepmanstraat in Haarlem heeft maandagmiddag een bewoonster gedreigd haar woning op te blazen meldt de politie.

Rond 13:30 uur werden de hulpdiensten, waaronder de politie en de brandweer, gealarmeerd voor het incident en werd de omgeving van de woning groot afgezet. Een buurvrouw, die vanwege de afzetting niet naar huis kon, verteld aan NH Nieuws dat een verwarde vrouw dreigde haar woning op de blazen. De vrouw zou in het verleden vaker voor problemen in de buurt hebben gezorgd.

Netbeheerder Liander had op verzoek van de politie de gastoevoer naar de woning afgesloten. Rond 15:20 uur was de dreiging geweken en is de straat weer vrijgegeven. De vrouw is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Op het bureau wordt gekeken voor passende hulp.

Foto’s: Inter Visual Studio / Kyrlian de Bot

facebook