Tweede verdachte mishandeling dinopak bekend

Tweede verdachte mishandeling dinopak bekend

Geplaatst op 13 maart 2023, om 12:10 uur

UTRECHT – Een vriendengroep gaat op vrijdagavond 11 februari 2022 op stap in Utrecht. Ze zetten hun auto in de parkeergarage in winkelcentrum Hoog Catharijne.

Voor de lol hebben twee van hen een dino-pak aan. Ze lopen een rondje langs cafés en restaurant en er wordt leuk gereageerd. Als ze rond 23:45 uur teruglopen naar de garage worden ze bij de ingang lastiggevallen door een groep mannen. De vriendengroep wordt geschopt en geslagen. Op bewakingsbeeld is te zien dat één van de mannen aan de staart trekt van de man in het dino-pak. De vrouw in het dino-pak krijgt twee keer een harde trap in haar buik. Een van de vrienden krijgt dan rake klappen, raakt bewusteloos en valt. Hij wordt een paar keer tegen z’n hoofd geschopt.

Vorige week woensdag werd in opsporingsprogramma Bureau Hengeveld aandacht besteed aan een zware mishandeling in Utrecht door drie verdachten. Direct na de uitzending is een man aangehouden. Nu is ook een tweede verdachte herkend. De politie is nog op zoek naar de derde verdacht.

Signalement:
Het signalement van de verdachte luidt als volgt. Het gaat om een man rond de 25 – 30 jaar met een licht getinte huid. Hij droeg een paarse trui en een donkere jas met gele accenten.