Automobilist (74) overleden nadat auto onder vrachtwagen terecht komt

Automobilist (74) overleden nadat auto onder vrachtwagen terecht komt

Geplaatst op 13 maart 2023, om 17:04 uur

OEFFELT – Een 74-jarige man uit Demen (Noord-Brabant) is maandagmiddag om het leven gekomen door een aanrijding in het Brabantse Oeffelt waarbij meerdere voertuigen betrokken waren. Volgens een woordvoerder van de politie kwam de auto door het ongeluk onder een vrachtwagen terecht.

Bij het ongeluk waren drie personenauto’s en twee vrachtwagens betrokken. De bestuurder van een van de andere auto’s is als verdachte aangehouden. Het gaat om een 58-jarige man uit Gennep (Limburg).

Het ongeval vond plaats rond 16.10 uur op de Hapseweg (N264). Het is nog onbekend hoe de auto onder de vrachtwagen is terechtgekomen. De politie doet onderzoek. Voor zover bekend zat het dodelijke slachtoffer alleen in de auto.

Foto’s: SK-Media

facebook