Dode bij steekpartij: verdachte aangehouden

Dode bij steekpartij: verdachte aangehouden

Geplaatst op 12 maart 2023, om 16:49 uur

NIJMEGEN – Op de Graafseweg in Nijmegen heeft zondagmiddag een steekpartij plaatsgevonden. Hierbij is een persoon om het leven gekomen.

Even voor 15:00 uur kwam de melding van de steekpartij binnen bij de meldkamer. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, werden opgeroepen. Echter is de traumahelikopter onderweg gecanceld. Ter plekke vond een steekpartij plaats waarbij één persoon om het leven is gekomen.

Handen in een bewijszak
Na het steekincident werd er een persoon aangehouden. De verdachte is met een bruine bewijszak over zijn handen overgebracht naar het politiebureau.

Omgeving afgezet
Na het incident werd de omgeving van het incident afgezet met politielint. Later werden de linten vervangen door blauwe hekken en kwam er een PD-unit van de politie ter plekke. Er wordt uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht van de steekpartij.

Foto’s: Persbureau Heitink