UPDATE: Politieonderzoek afgerond naar lichaam in sloot

UPDATE: Politieonderzoek afgerond naar lichaam in sloot

Geplaatst op 12 maart 2023, om 17:27 uur

WIJK EN AALBURG – Op zondagmiddag werd in Wijk en Aalburg een man in een sloot gevonden. Het slachtoffer werd aangetroffen in een sloot langs Het Hakkevelt. Een voorbijganger had de man zien liggen en belde direct de hulpdiensten.

Helaas kwam de hulp te laat voor de man. Politiemensen en medewerkers van de ambulance hebben nog geprobeerd om het slachtoffer te reanimeren, maar hij overleed ter plaatse. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse, maar kon niets meer voor de man betekenen.

De weg werd afgesloten en de politie deed ter plekke onderzoek naar wat er precies heeft plaatsgevonden en hoe de man in het water terecht kwam. Uit dat onderzoek is gebleken dat er geen sprake was van een misdrijf, maar dat de man door een noodlottig ongeluk om het leven is gekomen.

Foto’s: FPMB Erik Haverhals