Man raakt gewond nadat hij met auto te water raakt

Man raakt gewond nadat hij met auto te water raakt

Geplaatst op 11 maart 2023, om 10:00 uur

POEDEROIJEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag raakte een auto te water in een sloot langs de Burgemeester Posweg in Poederoijen. Het incident vond plaats tussen de rotonde van de Van Heemstraweg N322 en de bebouwde kom van Poederoijen. De auto, die vanuit het centrum van Poederoijen kwam, raakte om onbekende reden van de weg en kwam tot stilstand in een sloot links van de weg.

De hulpdiensten werden massaal gealarmeerd omdat het niet duidelijk was hoeveel mensen er in de auto zaten. Vier brandweerwagens, drie ambulances en twee traumahelikopters werden ter plaatse gestuurd voor het ongeval. Uiteindelijk bleek er slechts één persoon in de auto te zitten. Het mannelijke slachtoffer werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Een bergingsbedrijf heeft de auto uit het water gehaald. De weg was gedurende enige tijd afgesloten voor het verkeer. De oorzaak van het ongeval wordt nog onderzocht.

Foto’s: Bart Meesters