Dode man pas na bijna twee maanden gevonden in woning

Dode man pas na bijna twee maanden gevonden in woning

Geplaatst op 10 maart 2023, om 13:49 uur

ZANDVOORT – In een woning aan de Oosterparkstraat in Zandvoort is woensdag het lichaam van een overleden bewoner aangetroffen.

Buurtbewoners vertellen bij NH Nieuws dat de man een zeer teruggetrokken bestaan leidde. ‘Eigenlijk kende niemand hem. Hij was bijna nooit buiten en kreeg voor zover ik weer nooit bezoek.’ ‘We hebben hem wel een keer geholpen toen hij in zijn voortuin was gevallen, maar dat is alweer een half jaar geleden.’

Woensdag werd in de woning onderzoek gedaan door mannen in witte pakken. De politiewoordvoerder bevestigt de vondst van het lichaam. Hij vertelt dat de bewoner vermoedelijk in de tweede helft van januari is overleden. Het gaat om een natuurlijke dood, maar het lichaam werd dus pas na bijna twee maanden gevonden.

In het Limburgse Heerlen werd donderdag door een ruimingsbedrijf het lichaam van een 77-jarige vrouw aangetroffen. De politie had de woning al twee keer doorzocht, maar troffen de vrouw niet aan.

Foto ter illustratie