Politie weet wie de schutter is van schietpartij op klaarlichte dag

Politie weet wie de schutter is van schietpartij op klaarlichte dag

Geplaatst op 8 maart 2023, om 15:14 uur

ROOSENDAAL – De politie heeft de identiteit achterhaald van de man die afgelopen vrijdag in Roosendaal betrokken was bij een schietpartij op klaarlichte dag. De 32-jarige man uit Breda, die oorspronkelijk uit Roosendaal komt, is de vermoedelijke dader en wordt momenteel gezocht door de autoriteiten. Het publiek wordt gevraagd om te helpen bij het achterhalen van zijn verblijfplaats, aangezien deze nog onbekend is.

Het slachtoffer van de schietpartij is een 19-jarige man die niet levensbedreigend gewond raakte. De politie heeft een foto van de schutter verspreid met de oproep om zich te melden en benadrukt dat de verdachte een bekende is van de politie.

De ruzie waarbij geschoten werd, vond plaats op de Philipslaan in de wijk Kalsdonk en er waren meerdere mensen bij betrokken. Getuigen beschrijven een heftige situatie waarbij niet alleen vuurwapens, maar ook knuppels en bakstenen werden gebruikt. De schutter vluchtte weg in een zwarte auto, terwijl het beschadigde voertuig van het slachtoffer achterbleef op de weg. De politie zocht naar de dader met onder andere een helikopter en heeft een auto gevonden die mogelijk betrokken was bij het incident. Signalen wezen erop dat de schutter zich vrijdagavond in Sint Willibrord bevond, maar een inval in een woning leverde geen resultaat op.

Foto: Politie.nl