Politie zoekt getuigen van woningoverval

Politie zoekt getuigen van woningoverval

Geplaatst op 6 maart 2023, om 08:13 uur

WILNIS – In de nacht van zondag op maandag is een woning aan de Dokter Mees ten Oeverlaan overvallen. De politie zoekt getuigen.

De politie kreeg op maandagochtend vroeg, rond 3.30 uur, melding van de overval. Twee verdachten waren de woning binnengedrongen. Mogelijk is er ook nog een derde persoon bij betrokken. De verdachten droegen donkere hoodies en gezichtsbedekking. Mogelijk droegen ze een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bij zich. De verdachten gingen er met een nog onbekende buit vandoor in onbekende richting.

De politie is meteen ter plaatse gegaan en heeft onder meer met de helikopter naar verdachten gezocht. Helaas is er nog niemand opgepakt. Het onderzoek gaat dus verder. Heeft u iets verdachts gezien of gehoord rondom 3.30 uur aan de Dokter Mees ten Oeverlaan? Of heeft u mogelijk camerabeelden (denk ook aan de dashcam of deurbel camera) waarop de verdachten te zien zijn? Dan komt de politie graag met u in contact via 0900-8844. Anoniem melding doen kan ook via 0800 7000.