Overleden persoon in sloot is 16-jarige jongen

Overleden persoon in sloot is 16-jarige jongen

Geplaatst op 6 maart 2023, om 16:33 uur

BERGEN – Op maandagochtend werd een verschrikkelijke gebeurtenis gemeld in het dorp Bergen (Noord-Holland). Een zestienjarige jongen werd in een sloot langs de Voert gevonden en was al overleden toen de hulpdiensten arriveerden. De politie kwam als eerste ter plaatse en riep ook een traumahelikopter op, maar het bleek te laat om het leven van de jongen te redden.

De omstandigheden rond het overlijden van de jongen zijn nog onduidelijk, maar uit de eerste berichten blijkt dat hij met zijn fiets in de sloot is beland. Het lijkt erop dat de jongen onwel is geworden tijdens zijn fietstocht naar school. De exacte oorzaak van zijn dood moet nog worden vastgesteld door nader medisch onderzoek.

Na het vinden van het lichaam werd de omgeving afgezet en deed de politie urenlang onderzoek. Dit zorgde voor tijdelijke afsluiting van de weg. De nabestaanden van het slachtoffer zijn op de hoogte gebracht van het voorval en worden bijgestaan door familie, vrienden en professionele hulpverleners.

Foto’s IVS