VIDEO: Agenten mishandeld na voetbalwedstrijd

VIDEO: Agenten mishandeld na voetbalwedstrijd

Geplaatst op 5 maart 2023, om 15:45 uur

VOLENDAM (ANP) – Drie agenten zijn zaterdagavond in Volendam mishandeld na de voetbalwedstrijd FC Volendam en FC Emmen. Dat gebeurde in de omgeving van het stadion waar na de wedstrijd ongeregeldheden waren, meldt de politie na berichtgeving door de NOS. De politiemensen liepen verwondingen op door slaan, schoppen en materiaal dat naar hen werd gegooid. Ze hoefden niet naar het ziekenhuis om daar te worden behandeld.

Een 33-jarige man uit Emmen is aangehouden. Dat gebeurde in Zwolle. De politie heeft zich eerst vooral beziggehouden met zorgen dat het weer rustig werd in Volendam en begeleidde supporters naar de bussen.

Later werd de man aangehouden in Zwolle. “Er gaan beelden rond en die bekijken wij ook”, aldus de politiewoordvoerder.