Drie verdachten aangehouden na overval op brillenwinkel

Drie verdachten aangehouden na overval op brillenwinkel

Geplaatst op 4 maart 2023, om 20:22 uur

ROTTERDAM – De politie heeft na een overval op een brillenwinkel in Rotterdam drie verdachten aangehouden. Bij de overval op de winkel aan de Weissenbruchlaan in de wijk Hillegersberg is vermoedelijk door de overvallers in de lucht geschoten, meldt de politie. Onderzoek moet dat definitief uitwijzen.

Het was erg druk in het winkelgebied, aldus de politie, toen even na 16.30 uur de melding van de overval binnenkwam. Volgens de politie is vermoedelijk in de winkel in de lucht geschoten, maar is niemand gewond geraakt. Of de overvallers iets hebben meegenomen wordt nog onderzocht.

Na de overval ging het drietal er in een gereedstaande auto vandoor. Even verderop, op de Terbregseweg, konden zij alsnog worden aangehouden. Daarbij werd in de auto een vuurwapen gevonden. De auto en het vuurwapen zijn in beslag genomen.

Door: ANP