UPDATE: Lichaampje van baby gevonden in water

UPDATE: Lichaampje van baby gevonden in water

Geplaatst op 3 maart 2023, om 14:32 uur

LEKKERKERK – Op vrijdagmiddag is er in de rivier de Lek een dode baby gevonden. Het lichaampje lag volgens de politie in een zijarm van de rivier aan de Schuwacht, schuin tegenover molen De Regt in Nieuw-Lekkerland.

Het is nog onduidelijk hoe het lichaampje in het water terecht is gekomen. Het kan daar gedumpt zijn in de rivier of elders achtergelaten en met de stroming van de Lek meegedreven.

De politie kon niet zeggen hoe oud het baby’tje is of wie melding heeft gedaan van de vondst van het kindje. “Op dit moment doen wij onderzoek naar de toedracht”, liet de politie vrijdagmiddag weten. Het onderzoek is nog gaande en de politie kan nog geen uitspraken doen over de toedracht van deze afschuwelijke gebeurtenis.

Foto: Ter illustratie

Door: ANP