Man voor negentiende keer betrapt op rijden zonder rijbewijs

Man voor negentiende keer betrapt op rijden zonder rijbewijs

Geplaatst op 28 februari 2023, om 11:55 uur

GRONINGEN – Maandagmiddag hebben agenten van het basisteam Groningen-Zuid een man aangehouden in Vinkhuizen, omdat hij voor de negentiende keer zonder rijbewijs in een auto reed. Het ging om een gerichte actie tegen de man, aangezien het politieteam wist dat hij zijn rijbewijs was kwijtgeraakt en toch nog steeds achter het stuur kroop.

De Vinkhuizenaar was eerder al achttien keer voor dit feit aangehouden. De politie besloot daarom om een gerichte actie te ondernemen om de man op heterdaad te betrappen. Na enige tijd zag het politieteam de auto rijden en bleek de bestuurder inderdaad de beoogde verdachte te zijn.

De man werd aangehouden en de auto werd in beslag genomen. Of de Vinkhuizenaar zijn auto terug krijgt, is aan het Openbaar Ministerie.

Foto via Instagram: politie_groningen_zuid