Gewonden door schietpartij in café, man in kritieke toestand

Gewonden door schietpartij in café, man in kritieke toestand

Geplaatst op 26 februari 2023, om 06:55 uur

ROTTERDAM – Door een schietpartij in een café aan de Maashaven Oostzijde in Rotterdam zijn zaterdagavond twee mannen gewond geraakt. Volgens een woordvoerster van de politie gebeurde het schietincident in de wijk Feijenoord rond 20.30 uur en zijn beide slachtoffers naar het ziekenhuis gebracht. Een van de mannen verkeert in kritieke toestand, aldus de politie.

Aanwezigen in de kroeg hebben de dader het wapen waarmee hij schoot ontnomen. “Dat was heel heldhaftig”, zegt de woordvoerster. De verdachte is daarna weggerend en de politie heeft hem nog niet gevonden.

De politie doet onderzoek naar wat er precies is gebeurd.

Foto’s: JB Media

facebook