Dodelijk slachtoffer van ongeval tussen scooter en trein is 17-jarige jongen

Dodelijk slachtoffer van ongeval tussen scooter en trein is 17-jarige jongen

Geplaatst op 25 februari 2023, om 22:13 uur

MAASTRICHT – Het slachtoffer dat om het leven kwam, bij een ongeluk tussen een trein en een scooter aan de Bloemenweg in Maastricht, is een 17-jarige jongen uit Lanaken (België).

Het ongeval gebeurde rond 20.30 uur. Door nog onbekende oorzaak kwam de scooterrijder in botsing met de trein. De hulpdiensten kwamen ter plaatse, ook werd er een traumahelikopter opgeroepen. Later werd de traumahelikopter geannuleerd. Het 17-jarige slachtoffer overleed aan zijn verwondingen.

Op de scooter zat ook nog een 17-jarige jongen uit Maastricht. Hij werd met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet nog onderzoek naar wat er precies heeft plaatsgevonden.