Man loopt met gespannen kruisboog op treinperron Schiphol

Man loopt met gespannen kruisboog op treinperron Schiphol

Geplaatst op 26 februari 2023, om 14:45 uur

SCHIPHOL – Op een treinperron op Schiphol is zondag een man aangehouden die met een gespannen kruisboog rondliep. Volgens de marechaussee was sprake van een dreigende situatie, maar na aanhouding van de man bleek dat hij in de war was en dat hij niet van plan was iemand iets aan te doen.

De uit Slowakije afkomstige man zat enige tijd vast, maar is inmiddels weer op vrije voeten.

Bij de marechaussee was een melding binnengekomen over de man, die op spoor 2 zou lopen. Een NS-medewerker had volgens een woordvoerder van de marechaussee al “heldhaftig” de kruisboog uit de handen van de man geslagen voordat marechaussees hem overmeesterden en geboeid afvoerden.

facebook