Drugsdealer aangehouden; ‘de keuze was reuze’

Drugsdealer aangehouden; ‘de keuze was reuze’

Geplaatst op 26 februari 2023, om 17:51 uur

REUSEL – In Reusel is vrijdag een man aangehouden nadat de politie het vermoedde had dat hij al langere tijd drugs verkocht.

Naar aanleiding van een anonieme melding startte de politie een onderzoek naar de man. Uit het onderzoek kwam naar voren dat de man veelvuldig drugs zou dealen. Daarom hield de politie vrijdag een actie en hield de verkoper en zijn kopers aan.

Doorzoeking
Bij de doorzoeking van de woning van de verdachte werd ruim 1,5 kilo hennep aangetroffen. Ook lag er 400 gram hasj, 151 pillen (MDMA), 20 pillen (2-CB), 140 gram ketamine, 3 gram cocaïnen, 22,8 gram amfetamine, 350 gram 3-CMC en 192 gram nog onbekende stof in zijn woning en werd er een stroomstootwapen aangetroffen.

Alle goederen zijn in beslag genomen. De verdachte zit nog vast, meldt de politie.