Zwaargewonde man aangetroffen in steegje, politie doet onderzoek

Zwaargewonde man aangetroffen in steegje, politie doet onderzoek

Geplaatst op 25 februari 2023, om 14:32 uur

OSS – In een steegje aan de Roodborststraat in Oss is zaterdagochtend een zwaargewonde man aangetroffen, meldt het Eindhovens Dagblad. De politie doet onderzoek naar wat er heeft plaatsgevonden.

Omstreeks 10:45 uur kwam de melding binnen dat de zwaargewonde man was aangetroffen in het steegje. Hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter en twee ambulances, rukten hierop uit. Het slachtoffer werd met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Onderzoek
De Forensische Opsporing (FO) van de politie doet onderzoek naar wat er precies heeft plaatsgevonden in het steegje. Ook is een buurtonderzoek opgestart en worden getuigen opgeroepen om zich te melden.