Stoffelijk overschot gevonden in water

Stoffelijk overschot gevonden in water

Geplaatst op 24 februari 2023, om 15:43 uur

AMSTERDAM – Bij de Fogostraat in Nieuw-West is begin deze middag een lichaam in het water aangetroffen. Duikers zijn onderweg om het lichaam uit het water te halen, zodat de politie onderzoek kan doen.

Meerdere politieauto’s, ambulances en de brandweer werden rond het middaguur opgeroepen. Het gebied is afgezet en ook heeft de politie een container neergezet. De politie bevestigd dat de persoon is overleden; “Over de doodsoorzaak kunnen we nog niks zeggen, het kan namelijk nog wel even duren voordat het lichaam uit het water is gehaald en nog moet worden onderzocht.”

De politie en het forensisch onderzoeksteam doet onderzoek naar de oorzaak van het voorval.

Foto’s: Michel van Bergen