Hond sleurt buggy met baby het water in

Hond sleurt buggy met baby het water in

Geplaatst op 24 februari 2023, om 17:21 uur

STEVENSBEEK – Vrijdag incident vond plaats op vrijdag toen een baby van nog geen jaar oud in het water van de Radioplassen in Stevensbeek (Noord-Brabant) belandde. Het kindje was samen met zijn moeder en hun twee honden aan het wandelen toen de hond die vastzat aan de buggy er plotseling vandoor ging en de buggy meesleurde, het water in.

De moeder aarzelde geen moment en rende erachteraan om haar kindje uit het water te redden. Een traumaheli werd opgeroepen en een arts ging samen met het kindje in een brandweerbus zitten om het warm te houden tot de ambulance arriveerde.

Het kindje kreeg droge kleren aan en werd verzorgd. De moeder, die ook helemaal nat was geworden, werd samen met haar kind met de ambulance naar huis gebracht. Gelukkig mankeren de honden niets en werden ze opgevangen door medewerkers van de hulpdiensten.

Foto’s SK-Media