(VIDEO) Jongen (16) zwaar mishandeld tijdens carnaval

(VIDEO) Jongen (16) zwaar mishandeld tijdens carnaval

Geplaatst op 23 februari 2023, om 11:44 uur

DIESSEN – Tijdens carnaval in Diessen is een 16-jarige jongen zwaar mishandeld door een groep jongens. Deze mishandeling is gefilmd en op de videosite Dumpert geplaatst.

Op de schokkende beelden is te zien hoe het slachtoffer door meerdere jongens wordt aangevallen en geslagen. Ook krijgt hij harde trappen, waaronder tegen zijn hoofd. Een van de verdachten filmt zelf hoe hij op het slachtoffer inslaat. Op de achtergrond is te horen hoe een meisje lacht. Het is niet bekend wat de aanleiding was voor de mishandeling.

De politie heeft bevestigd tegenover Omroep Brabant dat er dinsdagavond om elf uur een mishandeling is gemeld op de Rijtseweg in Diessen, waar een partycentrum ligt. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan, maar vanwege privacyredenen kan de politie geen informatie geven over eventueel letsel van het slachtoffer. Tot op heden is er nog niemand opgepakt in verband met deze mishandeling.