Gestolen auto te water, mogelijk na carjacking

Gestolen auto te water, mogelijk na carjacking

Geplaatst op 23 februari 2023, om 06:48 uur

LIEROP – Op woensdagavond heeft zich een opmerkelijk incident voorgedaan op de Stipdonk in Lierop (Noord-Brabant). Een gestolen auto was te water geraakt en hulpdiensten waren groots uitgerukt.

Bij de meldkamer kwam een melding binnen dat er een auto te water was geraakt. Oppervlakteredders van de brandweer hebben een zoekslag gemaakt in het water, maar helaas werd de bestuurder niet aangetroffen. Ook in de omgeving hebben verschillende agenten gezocht, maar ook hier werd niets meer aangetroffen.

Volgens verschillende bronnen zou de diefstal onder dreiging van een wapen hebben plaatsgevonden. De politie bevestigd in elk geval dat het gaan om een gestolen voertuig.  De auto is geborgen door een bergingsbedrijf.

Foto’s: Dave Hendriks