Vrouw met rollator omver gereden, fietser spoorloos

Vrouw met rollator omver gereden, fietser spoorloos

Geplaatst op 22 februari 2023, om 15:10 uur

ASTEN – Een oudere vrouw die met haar rollator door de Julianastraat in Asten liep, is van achteren aangereden door een fietser. De vrouw viel tegen een muurtje en liep daarbij een hersenschudding op. De fietser ging er vervolgens vandoor. Dat maakte de politie dinsdagavond bekend.

De vrouw liep vorige week woensdag richting de Emmastraat toen het ongeluk gebeurde. De fietser reed na de aanrijding door. Hij bekommerde zich niet om de vrouw. Het ongeluk gebeurde rond halftwaalf ’s ochtends.

Drie andere mannen bekommerden zich wel om de vrouw. Twee van hen brachten haar vervolgens thuis. Ook met hen zou de politie nog graag in contact komen.