Doorrijder veroorzaakt schade aan drie stilstaande auto’s

Doorrijder veroorzaakt schade aan drie stilstaande auto’s

Geplaatst op 22 februari 2023, om 15:13 uur

HELMOND – In Helmond zijn vannacht drie auto’s beschadigd geraakt nadat een auto tegen een geparkeerd voertuig botste en vervolgens doorreed zonder gegevens achter te laten. Het incident vond plaats rond kwart voor twee in de Dijksestraat. Naast de auto die in eerste instantie werd geraakt, werden nog twee andere auto’s beschadigd door onderdelen van de auto van de veroorzaker.

De politie vermoedt dat het gaat om een grijze Renault Scenic met schade aan de rechtervoorkant. Ze roept getuigen op zich te melden en is nog op zoek naar de veroorzaker van het ongeluk. Het is belangrijk dat mensen zich verantwoordelijk gedragen op de weg en dat eventuele schade of ongevallen worden gemeld. Zo kunnen de benodigde stappen worden genomen om de situatie op te lossen en herhaling in de toekomst te voorkomen.

De politie zal het onderzoek voortzetten om de dader te achterhalen en eventuele verdere schade te voorkomen.

Foto: Politie Helmond