UPDATE: Steekpartij in dokterspraktijk, slachtoffer naar ziekenhuis

UPDATE: Steekpartij in dokterspraktijk, slachtoffer naar ziekenhuis

Geplaatst op 21 februari 2023, om 12:14 uur

DEN HAAG – De man die dinsdagochtend rond 10.30 uur in een huisartsenpraktijk in Den Haag een medewerker zou hebben neergestoken is een 38-jarige Hagenaar. De medewerker raakte daarbij gewond en ligt nog in het ziekenhuis, meldt de politie woensdag.

Over de toestand van het slachtoffer kon een politiewoordvoerder woensdag niks zeggen. Behalve dat de medewerker aanspreekbaar was toen hij dinsdag naar het ziekenhuis werd vervoerd.

De verdachte kon kort na het incident door hulp van omstanders worden aangehouden en zit vast. Vrijdag beslist de rechter-commissaris of zijn voorarrest verlengd wordt. De aanleiding voor de steekpartij wordt nog onderzocht.

De huisartsenpraktijk zit aan de Apeldoornselaan in Den Haag, niet ver van het Zuiderpark.

Door: ANP