Man overlijdt in een busje langs de snelweg

Man overlijdt in een busje langs de snelweg

Geplaatst op 19 februari 2023, om 11:00 uur

BABBERICH – Omstreeks 6.00 uur werden Brandweer, Politie en Ambulance naar een tankstation bij grensovergang Babberich/Beek op de A12 gestuurd. Ter plaatse aangekomen bleek het te gaan om een reanimatie van een inzittende van een personenbusje van Bulgaarse komaf.

Omstanders geven aan dat de personenbus een stop wilde maken bij het tankstation en de betreffende persoon niet gewekt kon worden. Hierop zijn de hulpdiensten gewaarschuwd. Ondanks de inzet van alle hulpdiensten kwam de hulp te laat en is de persoon overleden.

Politie ter plaatse geeft aan dat de omstandigheden aanleiding geven voor het doen van forensisch onderzoek. Het stoffelijk overschot is hiervoor naar een mortuarium gebracht waar dit onderzoek zal plaatsvinden. De overige inzittenden worden allemaal meegenomen naar het bureau voor verhoor. Dit verhoor gaat plaatsvinden op het bureau in verband met een forse taalbarrière wat het onderzoek ter plaatse lastig maakt.