Man overlijdt in carnavalstent

Man overlijdt in carnavalstent

Geplaatst op 19 februari 2023, om 12:26 uur

GRAVE – De festiviteiten in de carnavalstent aan de Loswal in Grave kregen zaterdagavond een tragische wending toen een man onwel werd en later overleed. De ambulance werd rond tien uur gebeld, maar helaas kwam alle hulp te laat. De organisatoren van het carnavalsfeest hebben besloten om de rest van de avond af te gelasten.

Hilde van Kuppeveld, één van de organisatoren van het carnavalsfeest, vertelt dat er niets anders op zat dan de avond af te gelasten. “Je moet wel, er zit niets anders op. We beseffen het nog niet echt. Verdorie.” Het nieuws kwam als een schok voor de carnavalsvierders en de organisatoren.

Volgens Menno ter Horst van carnavalsclub Pothuusburg worden de activiteiten vooralsnog voortgezet, daarover is volgens hem contact geweest met de familie. ,,De familie wil dat het doorgaat.”